fbpx
FR
Vous êtes ici:Page d'accueil»Événements»XM - Beahpolistas World Tour Limassol - 2-4 August 2024
XM - Beahpolistas World Tour Limassol - 2-4 August 2024
Waterpolo
waterpolo.jpg
Η Εταιρεία μας, Υ.Κ. Υδάτινος Κόσμος Λτδ, έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Βeach Water Polo Tour 2024, στη Λεμεσό, τον Αύγουστο του 2024. Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού, στα πλαίσια της διοργάνωσης «ΛΕΜΕΣΙΑ», καθώς επίσης της Αρχής Λιμένων, ενώ υπάρχει πρόθεση από την Επίτροπο Προστασίας Περιβάλλοντος και του ΤΕΠΑΚ όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

Συγκεκριμένα, η Λεμεσός θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση κατά τις 2-4 Αυγούστου 2024 στην αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού. Φέτος θα είναι η έβδομη χρονιά, που συμμετέχει στη διοργάνωση η Κύπρος. Ευελπιστούμε πως και με τη δική σας συμβολή θαξεπεράσουμε τους προηγούμενους αριθμούς συμμετοχών, καθώς φέτος θα διεξαχθούν για δεύτερη φορά και αγώνες για μικρές ηλικίες με κανονικό πρωτάθλημα αφού την περσινή χρονιά είχαμε μεγάλο αριθμό νεαρών αθλητών.  Στην διοργάνωσης θα συμμετέχουν επίσης ολυμπιονίκες, επώνυμοι αθλητές και σημαντικοί παράγοντες της αθλητικής κοινότητας της υδατοσφαίρισης από διάφορες χώρες του κόσμου.

Θέλουμε ακόμη να τονίσουμε πως η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο TELETHON όπως και την περσινή χρονιά. Το TELETHON είναι ένας διεθνής φιλανθρωπικός θεσμός ό οποίος στη Κύπρο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο
Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994. Στόχος του TELETHON είναι η στήριξη και βοήθεια των μυοπαθών συνανθρώπων και η αναβάθμιση της ποιότητα ζωής τους. Επίσης το TELETHOΝ στηρίζει την επιστημονική έρευνα για την
ανάπτυξη θεραπείας γενετικών και νευρολογικών παθήσεων. Το TELETHON χαίρει εκτίμησης από τη Κυπριακή κοινωνία για την πολύχρονη προσφορά του στους ασθενείς και την διαφανή δραστηριότητα του.

Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος για τέταρτη φορά θα συνδυάσουμε στο πλαίσιο των αγώνων μας περιβαλλοντικές δράσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με την καθαριότητα της θάλασσας και την ανακύκλωση.

Χώρος/οι
Όνομα: Αποβάθρα Παλιού Λιμανιού Λεμεσού
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Aquafeed24.gr
Ydatinos Kosmos – Υδάτινος Κόσμος

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης: 2-4 Αυγούστου 2024

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης: 16:00 - 22:00, ημερησίως

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο:
δωρεάν για θεατές/ € 15 για τους αθλητές (€5 για το TELETHON εισφορά και €10 για την συμμετοχή τους)

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ
DATE AND TIME
Début Vendredi, Août 02, 2024 -  16:00
Fin Dimanche, Août 04, 2024 - 22:00
LOCATION
LEMESOS
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.